Kök ombyggnad Har du funderat på att renovera ditt kök?

DissMissAB har decennier av erfarenhet av att göra kök vackert. Vi förstår nya designtrender och kökrelaterad teknik, men viktigast av allt lyssnar vi på vad du vill. Varje familj har olika stilar, önskemål, budgetar, tidslinjer och behov, så det är viktigt att välja en licensierad och försäkrad entreprenör som förstår din vision och har erfarenhet av att få det att hända. Vid ombyggnad av kök arbetar vi nära dig genom varje steg i renoveringsprocessen. Våra teammedlemmar är experter inom olika kompetensområden. Vi erbjuder nyckelfärdiga lösningar för alla dina design- och träbearbetningsbehov.

KÖK
BADRUM RENOVERING

Renovering av badrum

Att ta bort ett badrum är den näst populäraste begäran vi får. Vi kan renovera alla badrum och göra det både elegant och effektivt. I badrummen finns det en känslig balans mellan funktionalitet och estetik. Att säga detta är det ett av de viktigaste rummen i ditt hem där din familj börjar och slutar sin dag. I vissa fall kan vi konvertera ett reservrum eller garderob till en master badrumsvit. Vi är glada över att träffa dig hemma och se vilka möjligheter det är att bygga om eller lägga till ett badrum. En annan vanlig begäran är att lägga till ett halvt eller kvartal badrum. Detta är ett behov som vi ofta ser i två historia-äldre hem.

Rumstillägg och tillägg

Om du är tom för utrymme men älskar ditt hem och ditt område kan ett rumstillägg vara din lösning. Vi arbetar nära med alla tillåtna byråer i North Bay. Vi kan bedöma om din fastighet har utrymme som krävs för att lägga till ett rum och utarbeta en plan som kommer att tillfredsställa din vision, budget och tidslinje. Tack vare vår års erfarenhet och erfarenhet kan vi lägga till ett eller flera rum till ditt befintliga hus. Som alltid använder vi material och tekniker av hög kvalitet för att säkerställa att tillägget ser sömlöst ut i ditt hem … som om det alltid har varit där.

remodel dining room remodel orig 1
1

Andra hemrenoveringsprojekt

Hos DissMiss AB kan vi renovera alla hem, rum och utrymmen. Behöver du ett hemmakontor för ditt företag? Ett bättre tvättstuga med en extra handfat? Ett vackert vardagsrum där du kan underhålla din familj och vänner? Vi kan hjälpa. Vi har ombyggda rum av alla slag med olika designstilar från traditionell, viktoriansk, modern, rustik, till Medelhavet. Låt oss träffas och se hur vi kan få din drömrenovering att hända.

Mer info: Kontakt, Bilder